Карпаччо addict

Описание: Карпа́ччо — блюдо, избретено в Венеции в 1961 году и названо в честь живописца эпохи Ренессанса Витторе Карпаччо, чьи картины изобиловали всевозможными оттенками красного.

Карпаччо — это тонкие кусочки сырой говядины, приправленные оливковым маслом с уксусом и/или лимонным соком. Мясо обжигают, потом приправляют и нарезают. Карпаччо подается на листе салата с сыром пармезан. Часто подается также с салатом рукколой и томатами черри, что придает блюду более пикантный вкус.

***

Carpaccio is a dish of raw beef, veal or tuna traditionally thinly sliced or pounded thin served as an appetizer. The name comes from the painter Vittore Carpaccio, who favored red colors reminiscent of raw beef. The dish was supposedly invented during 1950 in Venice when a famous actress of the day informed the owner of Harry's Bar that her doctor had recommended she eat only raw meat.

Typically the thin slices are served with a dressing of olive oil and lemon juice plus seasoning, often with green salad leaves such as arugula or radicchio and thinly sliced Parmesan cheese.

Today carpaccio is used variably and often refers to any very thinly sliced presentation of foods, which can range as widely as apple, tomatoes, langoustine, bresaola and trout, and a great many more. The amount of cooking varies from none at all to searing, rare cooking, and fully cooked.

The classic carpaccio is of beef—various joints may be used, but typically the most tender and expensive cuts from the lesser-used muscles are favoured. Due to the difficulty inherent in slicing beef thinly, many chefs or home cooks firm up the meat in a freezer for a short time. This, coupled with a very sharp knife or a meat slicer, allows very thin slicing of the beef.

Carpaccio can also be made by cutting a thin slice of fresh meat, and rolling it out with a rolling pin between clingfilm.

Общая информация о группе

Карпаччо addict фото
  • Количество участников: 54
  • Ссылка ВКонтакте:club89602
  • Тип сообщества: открытое

СОСТОЯТ в группе

  • Anastasia Solomentseva
  • Оля Шабанова
  • Александр Игнатов
  • Аня Бандура
  • Ирина Кондратьева
  • Erin Estel
  • Антон Романовский
  • Александра Гегечкори
  • Наталья Першина
  • Юлечка Солнышко
  • Roxanne Zlaslavskaya
  • Василий Васильевич
  • Дарья Прищепа
  • Ismail Abdulov
  • Антон Белый
  • Даша Лазарева
  • Сашка Куртизан
  • Иван Денятин
  • Кейт Каменsки
  • Александр Пекарь
  • Анна Буткевич
  • Виктория Шестакович
  • Светлана Викторовна
  • Валерия Магазинова